Menu
Кошница

Bandana.bg е #1 магазин в България за продажба на бандани на най-ниски цени.

Бандани кърпиНе пропускайте и другите ни модели бандани - бандани шал и бандани с уши. Възползвайте се от отстъпки и безплатна доставка за поръчки на 39.99 лв. до офис на Еконт и Спиди. За поръчки на едро, проверете тук.

Банданите тип кърпи са много актуални в наши дни, и са типичен представител на градската мода. Този моден аксесоар има десетки приложения за връзване на главата, ръцете и краката. Те са едно страхотно допълнение към облеклото на младите хора.

През последните години предназначението на банданите се променя и от кърпа, използвана от гангстерските банди от края на 80-те и началото на 90-те години с цел прикриване на лицето и символ на принадлежността към конкретна банда, се превръщат в моден аксесоар, превзел ърбън и кежуал стила, любим на младежите, рокерите, ултрасите по стадионите, както и на почитателите на хип-хопа, метъла и рапа. 


Какво друго приложение имат банданите? 

 

Банданите са актуален акцент в съвременната градска мода, предлагащ разнообразие от варианти за носене. Виждаме ги върху главите, лицата и китките на любителите на бандани и от двата пола, както и използвани като средство за забраждане, лента за коса, панделка. Честа е и употребата им като средство за предпазване от мръсния въздух в големите градове, както и от вируси като удобна, атрактивна и изгодна алтернатива на маската с изразен моден дух и уникален почерк.


Какви бандани – кърпи ще намерите в нашия онлайн магазин?


Банданите, които ви предлагаме, са с изключително качество, изработени от 100% памук – удобна, мека, трайна материя, която ще запази вида си дълго време въпреки многократните изпирания. Разнообразието от разцветки и принтове е съобразено с всеки вкус – стилизирани рисунки и графични изображения в наситени, пастелни или неутрални цветове, лесни за съчетаване с ърбън стила и индивидуалните предпочитания.

Завършете своя уникален градски стил с нашите бандани и подчертайте вашата индивидуалност или придайте нотка търсена агресивност на визията си. Вие решавате, какъв размер бандана да закупите, както и имате достъп до колекции във всякакви цветове, шарки и стилове. А сега е време да Ви оставим, да направите вашия избор, като се надяваме, че ще харесате огромната ни колекция от стоки в онлайн магазина ни. 

Модел: BN-DarkYellow-1
Бандана кърпа за глава Bandana в изчистен тъмножълт цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините н..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-Purple-1
Бандана кърпа за глава Bandana в изчистен светлолилав цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-Blank-10
Бандана кърпа за глава Bandana в изчистен жълт цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините н..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-Blank-9
Бандана кърпа за глава Bandana в изчистен бял цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носе..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-Blank-8
Бандана кърпа за глава Bandana в изчистен червен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-Blank-7
Бандана кърпа за глава Bandana в изчистен розов цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините ..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-Blank-6
Бандана кърпа за глава Bandana в изчистен тъмносин цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начини..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-Blank-5
Бандана кърпа за глава Bandana в изчистен зелен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините ..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-Blank-4
Бандана кърпа за глава Bandana в изчистен тъмночервен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за нач..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-Blank-3
Бандана кърпа за глава Bandana в изчистен тъмнорозов цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начи..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-Blank-2
Бандана кърпа за глава Bandana в изчистен син цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-Blank-1
Бандана кърпа за глава Bandana в изчистен черен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на но..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-326
Кърпа за глава бандана HoodStyle Bandana в два цвята - тъмносиньо-червено. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Много хора използват банданите, като средство..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-206-CAMO
Бандана кърпа за глава Bandana в зелен камуфлаж. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носенето ..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-205-CAMO
Бандана кърпа за глава Bandana в зелен камуфлаж. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носенето ..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-green-ombre-new
Бандана кърпа за глава Bandana в цвят зелено омбре. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носе..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-yellow-new
Бандана кърпа за глава Bandana в жълт цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носенето й.П..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-navy-new
Кърпа за глава бандана HoodStyle Bandana NEW в тъмносин цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукВ днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват десетки начини за връзване на главата, ръката и крака. Цени:..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-ciklama-new
Кърпа за глава бандана HoodStyle Bandana NEW в цвят циклама. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукВ днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват десетки начини за връзване на главата, ръката и крака. Цени:1..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-julto-new
Кърпа за глава бандана HoodStyle Bandana NEW в тъмножълт цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукВ днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват десетки начини за връзване на главата, ръката и крака. Цени..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-83379
Кърпа за глава бандана Bandana в тъмножълт цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукВ днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват десетки начини за връзване на главата, ръката и крака. Цени:10 или п..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-91562
Кърпа за глава бандана Bandana в тъмно лилаво. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукВ днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват десетки начини за връзване на главата, ръката и крака. Цени:10 или повече&n..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Кърпа за глава бандана Bandana в петролено синьо Кърпа за глава бандана Bandana в петролено синьо
New до 2-3 дни
Модел: BN-83373
Кърпа за глава бандана HoodStyle Bandana в петролено синьо. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукВ днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват десетки начини за връзване на главата, ръката и крака.Цени:10 или п..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Модел: BN-yellow-ombre-new
Бандана кърпа за глава Bandana в цвят жълто омбре. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носен..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Показани са от 1 до 24 от 59 резултата (3 страници)