Menu
Кошница

Bandana.bg е #1 магазин в България за продажба на бандани на най-ниски цени.

Бандани кърпиНе пропускайте и другите ни модели бандани - бандани шал и бандани с уши. Възползвайте се от отстъпки и безплатна доставка за поръчки на 39.99 лв. до офис на Еконт и Спиди. За поръчки на едро, проверете тук.

Банданите тип кърпи са много актуални в наши дни, и са типичен представител на градската мода. Този моден аксесоар има десетки приложения за връзване на главата, ръцете и краката. Модерните бандани могат да бъдат използвани като забрадка, аксесоар за задържане на косата, панделка, лента за глава и други. Те са и моден аксесоар, който се връзва на ръката или крака, за да подчертае красивите части на тялото на носещите ги. Банданите се носят, както от мъже, така и от жени. Те са едно страхотно допълнение към облеклото на младите хора.


Какво друго приложение имат банданите? 

 

Банданата се носи и като защитна маска срещу вируси и замърсен въздух. Много хора от различни възрастови групи предпочитат да носят бандана, за да се предпазят от опасната вирусна пандемия от Covid-19. Висококачествените материи на оригиналните бандани, които ще намерите тук в тази категория, предпазват от вируса и противодействат срещу разпространението му.

Освен това, банданите са модерни  и се предлагат в интересни разцветки и дизайни. Вие можете да намерите кърпи за глава, ръце и крака с различни графики, рисунки и изображения. Носейки бандана Вие ще се слеете с градската среда и ще вървите в крак с урбанистичната мода. Разбира се, можете да импровизирате с поставянето й върху вашата глава и крайници.


Какви бандани – кърпи ще намерите в нашия онлайн магазин?

 

Тук със сигурност ще откриете подходящата бандана, според вашите интереси. Ние предоставяме огромна колекция от бандани – кърпи, от които да изберете. Предлагат се продукти с весели изображения, както и такива в рокаджийски, гангстерски или метъл стил. Разнообразието е голямо, така че няма как да не си харесате нещо от предложенията ни.

Вие решавате, какъв размер бандана да закупите, както и имате достъп до колекции във всякакви цветове, шарки и стилове. А сега е време да Ви оставим, да направите вашия избор, като се надяваме, че ще харесате огромната ни колекция от стоки в онлайн магазина ни. 

Модел: BN-green-ombre-new
Бандана кърпа за глава Bandana в цвят зелено омбре. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носе..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-red-ombre-new
Бандана кърпа за глава Bandana в цвят червено омбре. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на нос..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-green-new
Бандана кърпа за глава Bandana в зелен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носенето й...
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-graphite
Бандана кърпа за глава Bandana в цвят графит. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носенето й..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-navy-new
Бандана кърпа за глава Bandana в тъмносин цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носенето..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-red-new
Бандана кърпа за глава Bandana в червен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носенето й..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Бандана кърпа за глава Bandana в лимонено жълт цвят Бандана кърпа за глава Bandana в лимонено жълт цвят
HOT до 2-3 дни
Модел: BN-83379 Lime
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в лимонено жълт цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за ..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Бандана кърпа за глава Bandana в кралско син цвят Бандана кърпа за глава Bandana в кралско син цвят
HOT до 2-3 дни
Модел: BN-91561
Бандана кърпа за глава Bandana в кралско син цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носен..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-91560
Бандана кърпа за глава Bandana в тъмнозелен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носене..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Бандана кърпа за глава Bandana в тюркоаз Бандана кърпа за глава Bandana в тюркоаз
HOT до 2-3 дни
Модел: BN-15
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в цвят тюркоаз. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Кърпа за глава бандана Bandana в зелен камуфлаж Кърпа за глава бандана Bandana в зелен камуфлаж
HOT до 2-3 дни
Модел: BN-11111-CAMO-GREEN
Бандана кърпа за глава Bandana в зелен камуфлаж. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носенето ..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Бандана кърпа за глава Bandana в червен цвят Бандана кърпа за глава Bandana в червен цвят
HOT до 2-3 дни
Модел: BN-11111
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в червен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начинит..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-91565
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в маслено зелен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начин..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Бандана кърпа за глава New Bandana в сив цвят Бандана кърпа за глава New Bandana в сив цвят
HOT до 2-3 дни
Модел: BNEW-91559
Бандана кърпа за глава New Bandana в сив цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носенето й...
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BNEW-91569
Бандана кърпа за глава New Bandana в тъмночервен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на нос..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-328
Кърпа за глава бандана HoodStyle Bandana в два цвята -черно-бяла. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Много хора използват банданите, като средство за предп..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Кърпа за глава бандана Bandana в два цвята - синьо-червено Кърпа за глава бандана Bandana в два цвята - синьо-червено
HOT до 2-3 дни
Модел: BN-327
Кърпа за глава бандана HoodStyle Bandana в два цвята - синьо-червено. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Много хора използват банданите, като средство за п..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-323
Кърпа за глава бандана HoodStyle Bandana в два цвята - черно-червена. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Много хора използват банданите, като средство за п..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-91567
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в тъмносин цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начин..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-91561
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в син цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на нос..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Бандана кърпа за глава Bandana в зелен цвят Бандана кърпа за глава Bandana в зелен цвят
HOT до 2-3 дни
Модел: BN-83378
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в зелен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на н..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Бандана кърпа за глава Bandana в тъмножълт цвят Бандана кърпа за глава Bandana в тъмножълт цвят
до 2-3 дни
Модел: BN-91566
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в тъмножълт цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините ..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-91573
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в оранжев цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-91564
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в розов цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на н..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Показани са от 1 до 24 от 31 резултата (2 страници)