Menu
Кошница

Bandana.bg е #1 магазин в България за продажба на бандани на най-ниски цени.

Бандани кърпиНе пропускайте и другите ни модели бандани - бандани шал и бандани с уши. Възползвайте се от отстъпки и безплатна доставка за поръчки на 39.99 лв. до офис на Еконт и Спиди. За поръчки на едро, проверете тук.

Банданите тип кърпи са много актуални в наши дни, и са типичен представител на градската мода. Този моден аксесоар има десетки приложения за връзване на главата, ръцете и краката. Те са едно страхотно допълнение към облеклото на младите хора.

През последните години предназначението на банданите се променя и от кърпа, използвана от гангстерските банди от края на 80-те и началото на 90-те години с цел прикриване на лицето и символ на принадлежността към конкретна банда, се превръщат в моден аксесоар, превзел ърбън и кежуал стила, любим на младежите, рокерите, ултрасите по стадионите, както и на почитателите на хип-хопа, метъла и рапа. 


Какво друго приложение имат банданите? 

 

Банданите са актуален акцент в съвременната градска мода, предлагащ разнообразие от варианти за носене. Виждаме ги върху главите, лицата и китките на любителите на бандани и от двата пола, както и използвани като средство за забраждане, лента за коса, панделка. Честа е и употребата им като средство за предпазване от мръсния въздух в големите градове, както и от вируси като удобна, атрактивна и изгодна алтернатива на маската с изразен моден дух и уникален почерк.


Какви бандани – кърпи ще намерите в нашия онлайн магазин?


Банданите, които ви предлагаме, са с изключително качество, изработени от 100% памук – удобна, мека, трайна материя, която ще запази вида си дълго време въпреки многократните изпирания. Разнообразието от разцветки и принтове е съобразено с всеки вкус – стилизирани рисунки и графични изображения в наситени, пастелни или неутрални цветове, лесни за съчетаване с ърбън стила и индивидуалните предпочитания.

Завършете своя уникален градски стил с нашите бандани и подчертайте вашата индивидуалност или придайте нотка търсена агресивност на визията си. Вие решавате, какъв размер бандана да закупите, както и имате достъп до колекции във всякакви цветове, шарки и стилове. А сега е време да Ви оставим, да направите вашия избор, като се надяваме, че ще харесате огромната ни колекция от стоки в онлайн магазина ни. 

Модел: BN-83379 Lime
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в лимонено жълт цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за ..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Бандана кърпа за глава Bandana в кралско син цвят Бандана кърпа за глава Bandana в кралско син цвят
HOT до 2-3 дни
Модел: BN-91561
Бандана кърпа за глава Bandana в кралско син цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носен..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-83377
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в светлозелен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начинит..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-91560
Бандана кърпа за глава Bandana в тъмнозелен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носене..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-11111-CAMO-GREEN
Бандана кърпа за глава Bandana в зелен камуфлаж. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носенето ..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-91576
Бандана кърпа за глава Bandana в бежов цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за мъже, жени и дори деца. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на носене..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-91565
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в маслено зелен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начин..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BNEW-91569
Бандана кърпа за глава New Bandana в тъмночервен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на нос..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Кърпа за глава бандана Bandana в два цвята - синьо-червено Кърпа за глава бандана Bandana в два цвята - синьо-червено
HOT до 2-3 дни
Модел: BN-327
Кърпа за глава бандана HoodStyle Bandana в два цвята - синьо-червено. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Много хора използват банданите, като средство за п..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-91567
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в тъмносин цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начин..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-83378
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в зелен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на н..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-91573
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в оранжев цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-91564
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в розов цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на н..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-91557
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в светлосин цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините ..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-91570
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в кафяв цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Бандана кърпа за глава Bandana в тъмночервен цвят Бандана кърпа за глава Bandana в тъмночервен цвят
HOT до 2-3 дни
Модел: BN-91569
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в черен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на н..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-83379
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в жълт цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините ..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-1112
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в тъмнорозов цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за нач..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-91558
Бандана - квадратна кърпа за глава Bandana в черен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукНовият моден аксесоар  подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват много начини за връзване на главата, ръката и крака. Как да използваме банданата? Кратко видео за начините на н..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Показани са от 1 до 19 от 19 резултата (1 страници)