Menu
Кошница

Bandana.bg е #1 магазин в България за продажба на бандани на най-ниски цени.

Доставка

Всички бандани са налични и се изпращат веднага след поръчка в работен ден. 

Доставяме с Еконт и Спиди, винаги с преглед на пратката.

От хигиенни съображения не можем да приемем връщане на бандани, за това молим всички наши клиенти да се възползват от опцията преглед на стоката преди плащане.

Безплатна доставка: над 39.99 лв. до офис на Спиди или Еконт.

СПИДИ Доставки:

СПИДИ Офис3.60 лв.
СПИДИ Адрес: 7.20 лв.

За повече информация, посетете официалния сайт на СПИДИ. Намерете най-близкия офис на СПИДИ.
*Цените са ориентировъчни и зависят от тегло, размер на наложения платеж и населеното място. За да изчислите с точност цената на доставка за куриерската услуга посетете официалния сайт на СПИДИ.

---

ЕКОНТ Доставки:

ЕКОНТ Офис5.50 лв.
ЕКОНТ Адрес: 7.20лв. 

За повече информация, посетете официалния сайт на ЕКОНТ. Намерете най-близкия офис на ЕКОНТ.
**Цените са ориентировъчни и зависят от тегло, размер на наложения платеж и населеното място. За да изчислите с точност цената на доставка за куриерската услуга посетете официалния сайт на ЕКОНТ.


Защо не получавам касова бележка за получената стока?

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ви освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто са Еконт и Спиди.

Самата услуга Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент.

За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.