Menu
Кошница

Bandana.bg е #1 магазин в България за продажба на бандани на най-ниски цени.

Бандани маски с уши


Не пропускайте и другите ни модели бандани - бандани кърпи и бандани шал. Възползвайте се от отстъпки и безплатна доставка за поръчки на 39.99 лв. до офис на Еконт и Спиди. За поръчки на едро, проверете тук.

Банданите маски с уши наподобяват маските, които носим срещу вируси, като предлагат възможност да се закрепят за ушите на носещия ги. Те се носят само на лицето, а на вън са известни под името „Bandana earloops”. Този тип кърпи за уста прилича на аксесоарите на каубоите познати от уестърните филми. Тези бандани са често срещан моден аксесоар в големите градове и населени места. Предлагат се различни модели, с множество цветове, дизайни и изображения.


Какво е приложението на банданите маски с уши?

 

На първо четене бандани маски с уши се носят, за да се подчертае принадлежността към дадена субкултура. Рокери, рапъри, метъли и скейтъри харесват бандани, тъй като те са перфектен завършен на цялостното им облекло и стил. Разбира се, в наши дни, когато навън властва опасният Коронавирус, мнозина предпочитат да сложат бандана на лицето си, отколкото баналната маска. Добрата новина е, че банданата спира разпространението на вируса, тъй като е плътна и направена от качествен плат. По този начин защитавате себе си и останалите хора.

Банданата маски с уши има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за вредните емисии във въздуха, вирусите или студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Както виждате приложенията са много и различни.


Какви модели и дизайни бандани ще намерите при нас?

 

Ние сме се постарали да Ви осигурим различни модели и дизайни бандани маски с уши, които да Ви служат като отличен моден аксесоар и пръв помощник срещу заразата. В онлайн магазина ни ще откриете бандани с интересни и забавни изображения, както и всякакви разцветки отговарящи на вашия пол и възраст. Прегледайте нашите предложения и не се съмняваме, че ще направите добър избор. Пожелаваме Ви да вървите в крак с модата и се надяваме, че ще изкарате приятни минути, когато пазарувате бандани от сайта ни. 

Модел: BNZ-H4
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design черна. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Мат..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: MASK2-white
Маските, които предлагаме са оформени така, че да се прилепват точно към лицето и да предпазват носа и устата. Маските могат да се перат и гладят.Не са медицинско изделие.Състав: 95% - памук, 3% - полиамид, 2% - спандекс..
6,00 лв.
Дан. основа: 6,00 лв.
Модел: MASK2-black
Маските, които предлагаме са оформени така, че да се прилепват точно към лицето и да предпазват носа и устата. Маските могат да се перат и гладят.Не са медицинско изделие.Състав: 95% - памук, 3% - полиамид, 2% - спандекс..
6,00 лв.
Дан. основа: 6,00 лв.
Модел: BNZ-M2
Бандана маска с уши в изчистен бял цвят. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за ..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-K5
Бандана маска с уши в интересен дизайн в черен цвят. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът и..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-i6
Бандана маска с уши в зелен камуфлажен принт. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използва..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-i5
Бандана маска с уши в сив камуфлажен принт. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван ..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-i4
Бандана маска с уши нов дизайн USA. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за израб..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-F7
Бандана маска с уши нов дизайн Fear. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за изра..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-f5
Бандана маска с уши нов цветен дизайн. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за из..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-f6
Бандана маска с уши Тайнствената роза. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за из..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-F4
Бандана маска с уши нов дизайн Жокерът Joker. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използва..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-C3
Бандана маска с уши в черно с интересен дизайн. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използ..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-F9
Бандана маска с уши в интересен дизайн Тайнствената жена. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материа..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-a3
Бандана маска с уши в изчистен сив цвят. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за ..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-o7
Бандана маска с уши звезден небосклон. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за из..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-T1
Бандана маска с уши нов дизайн на цветя. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за ..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-E37
Бандана маска с уши нов дизайн в изчистено тъмносиньо. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-E22
Бандана маска с уши напръскан дизайн. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за изр..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-E13
Бандана маска с уши нов дизайн Design Paisley. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използв..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-S12
Бандана маска с уши в черно с череп. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за изра..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-S11
Бандана маска с уши в черно в интересен дизайн. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използ..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-Q6
Бандана маска с уши в цветни пушаци. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-i8
Бандана маска с уши в интересен дизайн в черен цвят. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът&n..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Показани са от 1 до 24 от 54 резултата (3 страници)