Menu
Кошница

Bandana.bg е #1 магазин в България за продажба на бандани на най-ниски цени.

Бандани маски с уши


Не пропускайте и другите ни модели бандани - бандани кърпи и бандани шал. Възползвайте се от отстъпки и безплатна доставка за поръчки на 39.99 лв. до офис на Еконт и Спиди. За поръчки на едро, проверете тук.

Банданите маски с уши наподобяват предпазните маски, като предлагат възможност да се закрепят за ушите на носещия ги. Те се носят само на лицето и са още познати като „Bandana earloops”. Полезната им функция и гарантираното удобство при употреба са съчетани с уникален дизайн, създаващ отличителна визия и стил и носещ духа на субкултурите. Банданата с уши е моден аксесоар, любим на младежите със свободен дух, подвластни на ърбън стила, на рапъри, рокери, хеви-метъли, скейтъри, на вдъхновените от разказите за ганстерските банди от края на 80-те и началото на 90-те години и подражаващи на техния стил. Подходящ и полезен аксесоар е и за спортистите, спирайки студеният въздух при тичане, колоездене или друг спорт на открито, гарантиращ удобство благодарение на начина на поставяне и ластиците, които не позволяват разместването ѝ дори при интензивни движения.


Какви модели и дизайни бандани ще намерите при нас?

 

Банданите с уши са меки и нежни към кожата, позволяват тя да диша свободно, не запарват и не водят до кожни раздразнения. Висококачественият памук гарантира комфорт, устойчивост на употреба и изпиране и дълъг живот на аксесоара ви. Дизайнът е отличителен и съобразен с вкуса и нуждите на почитателите на бандани. Ще откриете както едноцветни и по-изчистени модели с декоративни графични форми и стилизирани фигури, така и 3D принтове за наистина атрактивна визия. Дамите могат да се насладят на женствени цветя, а господата – на черепи, които допълват агресивната визия на любителите на ърбън хулиганския стил. Разнообразието е ярко и богато и трудно ще съумеете да изберете само един модел. Не се ограничавайте, допълнете стила си  с няколко отличителни бандани и спестете от доставката, която е безплатна при поръчки на стойност над 39.99 лв.

Не пропускайте да разгледате и другите предлагани от нас модели – бандани кърпи и бандани шалове.

Модел: BNZ-purplecamo
Бандана маска с уши Bandana Purplecamo. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за и..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-61
Бандана маска с уши Усмивката Bandana Smile. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-286
Бандана маска с уши камуфлаж черно-бял Bandana. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използ..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-283
Бандана маска с уши камуфлаж Bandana. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за изр..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-282
Бандана маска с уши в зелен камуфлаж Bandana. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използва..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-28
Бандана с уши Галактикос. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за изработкат..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-227
Бандана маска с уши в бял цвят The Dogg Bandana. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът изпол..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-37
Бандана маска с уши нов дизайн на зелени цветя.В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: цветен. Продуктът е за първата снимка. Следващите снимки ..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-46
Бандана маска с уши нов дизайн.В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: син. Продуктът е за първата снимка. Следващите снимки са, за да се придоб..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-40
Бандана маска с уши нов дизайн Пълнолуние.В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: черен. Продуктът е за първата снимка. Следващите снимки са, за..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-E20
Бандана маска с уши нов дизайн Happy Decay.В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: черен. Продуктът е за първата снимка. Следващите снимки са, з..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-F29
Бандана маска с уши нов дизайн Paint.В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: черен. Продуктът е за първата снимка. Следващите снимки са, за да с..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-110
Бандана маска с уши нов дизайн Звярът 2.В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: черен. Продуктът е за първата снимка. Следващите снимки са, за д..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-119
Бандана маска с уши нов дизайн Голямата уста.В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: черен. Продуктът е за първата снимка. Следващите снимки са,..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-241
Бандана маска с уши в сив камуфлаж.В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: Камуфлаж. Продуктът е за първата снимка. Следващите снимки са, за да ..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: MASK2-white
Маските, които предлагаме са оформени така, че да се прилепват точно към лицето и да предпазват носа и устата. Маските могат да се перат и гладят.Не са медицинско изделие.Състав: 95% - памук, 3% - полиамид, 2% - спандекс..
6,00 лв.
Дан. основа: 6,00 лв.
Модел: BNZ-M2
Бандана маска с уши в изчистен бял цвят. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за ..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-i6
Бандана маска с уши в зелен камуфлажен принт. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използва..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-i5
Бандана маска с уши в сив камуфлажен принт. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван ..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-i4
Бандана маска с уши нов дизайн USA. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за израб..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-f6
Бандана маска с уши Тайнствената роза. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за из..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-a3
Бандана маска с уши в изчистен сив цвят. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван за ..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: BNZ-E37
Бандана маска с уши нов дизайн в тъмносиньо. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използван..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Бандана маска с уши нов дизайн Design Paisley Бандана маска с уши нов дизайн Design Paisley
HOT до 2-3 дни
Модел: BNZ-E13
Бандана маска с уши нов дизайн Design Paisley. Този тип бандана с уши е изключително удобна за носене на лицето. Има ластик от двете страни, така че да я сложите лесно на лицето си. С нея забравяте за студения вятър, който вдишвате по време на тичане, колоездене и спортуване. Материалът използв..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Показани са от 1 до 24 от 51 резултата (3 страници)