Menu
Кошница

Bandana.bg е #1 магазин в България за продажба на бандани на най-ниски цени.

Бандани шал


Не пропускайте и другите ни модели бандани - бандани кърпи и бандани с уши. Възползвайте се от отстъпки и безплатна доставка за поръчки на 39.99 лв. до офис на Еконт и Спиди. За поръчки на едро, проверете тук.

Банданите от типа шал са модни аксесоари за главата и лицето, които могат да се поставят по 12 различни начина. Мъжете често използват бандана като частична или пълна маска, подходяща за техните тренировки – тичане, колоездене и други. Дамите пък употребяват бандана - шал, за да си направят красива панделка за косата, както и да се забрадят по ефектен начин. Банданите тип шал са не само моден аксесоар, но и носители на градската култура, хип-хоп и метъл стила, предпочитани от свободните по дух хора, принадлежащи към различни субкултури.

До 90-те години са били отличителен символ на принадлежността към конкретна ганстерска банда и са помагали на членовете ѝ да прикрият лицата си от полицията. Днес те са част от ърбън стила и ги виждаме върху главите и ръцете на рапъри, скейтъри, рокери и просто младежи, стремящи се към индивидуалност и завършване на стайлинга с подходяща бандана.

Спортистите също се възползват от ползите на банданите използвайки ги по време на тренировките си, виждаме ги и употребявани като ластик или лента, прибираща косата, като панделка или ефектна забрадка, както и като маска за предпазване от мръсен въздух или вируси, но не скучна, а атрактивна и с уникален моден почерк, съчетал стил, удобство и визия в едно.


Какво е характерното за банданите тип шал?

 

Хората в големия град настояват да бъдат модерни, и да използват интересни аксесоари към облеклото си. Избирайки бандана – шал, гражданите от различни възрастови групи ще изглеждат по-свободни и атрактивни. Банданите разчупват стереотипа и имат голяма функционалност. Предлаганите от нас модели бандани ще се впишат във всеки стил с разнообразието си от разцветки и принтове. Атрактивният и отличителен дизайн лесно се съчетава с вашата индивидуалност. На страниците на магазина ни ще намерите бандани със стилизирани геометрични и флорални фигури, камуфлажни шарки, абстрактни изображения, както и черепи и клоуни, които допълват агресивната визия на любителите на ърбън хулиганския стил. Предлагаме както едноцветни модели, така и изключително пъстри. 


Модели и стилове бандани шал в Bandana.bg

 

Не се ограничавайте до един модел, подчертайте стила си с разнообразието ни от бандани и спестете средства от доставката, която е безплатна при поръчка настойност над 39.99 лв. Не пропускайте да разгледате и другите ни модели бандани – бандани кърпи и бандани с уши.

Модел: BNP-S333
Бандана шал в зелен цвят. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди от кра..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S332
Бандана шал Мента. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Цветовете на снимката могат да се различават от реалните цветовеБандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на в..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S329
Бандана шал Циклама. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди от края на ..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S309
Бандана шал Cartoon. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди от края на ..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S252
Бандана шал Evil Iron Man. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди от кр..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S224
Бандана шал Stormtrooper: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди от края на 80-..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S195
Бандана шал Sandy brown. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди от края..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S94
Бандана шал Starry Sky. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди от края ..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S91
Бандана шал Pink Camo. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди от края н..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S60
Бандана шал Iron Man. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди от края на..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S30
Бандана шал HoodStyle Bandana Череп. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските б..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S22
Бандана шал Purple Starry Sky. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди о..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S174
Бандана шал бъф в розов камуфлаж HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визият..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S172
Бандана шал бъф в жълт камуфлаж HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S176
Бандана шал бъф в оранжев камуфлаж HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визи..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S179
Бандана шал бъф в тъмнорозов камуфлаж HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от в..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S18
Бандана шал бъф с череп HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на ганг..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S180
Бандана шал бъф в кафяв камуфлаж HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визият..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S198
Бандана шал бъф млечен път HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на г..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S199
Бандана шал бъф звезден небосклон 2 HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от виз..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S200
Бандана шал бъф звезден небосклон 200 HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от в..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S201
Бандана шал бъф звезден небосклон 201 HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от в..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S203
Бандана шал бъф в свеж ментов дизайн HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от ви..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S205
Бандана шал бъф в свеж цветен дизайн HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от ви..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Показани са от 1 до 24 от 123 резултата (6 страници)