Menu
Кошница

Bandana.bg е #1 магазин в България за продажба на бандани на най-ниски цени.

Бандани шал


Не пропускайте и другите ни модели бандани - бандани кърпи и бандани с уши. Възползвайте се от отстъпки и безплатна доставка за поръчки на 39.99 лв. до офис на Еконт и Спиди. За поръчки на едро, проверете тук.

Банданите от типа шал, са много разпространени, сред мъжете и жените живеещи, в големите градове и не само. Това са модни аксесоари за главата и лицето, които могат да се поставят по 12 различни начина. Мъжете често използват бандана като частична или пълна маска, за да се предпазят от вируси и инфекции, както и да си направят забрадка, която е подходяща за техните тренировки – тичане, колоездене и други. Дамите пък употребяват бандана - шал, за да си направят красива панделка за косата, както и да се забрадят по ефектен начин.


Какво е характерното за банданите тип шал?

 

Хората в големия град настояват да бъдат модерни, и да използват интересни аксесоари към облеклото си. Избирайки бандана – шал, гражданите от различни възрастови групи ще изглеждат по-свободни и атрактивни. Банданите разчупват стереотипа и имат голяма функционалност. Съвременните хора ги предпочитат вместо скучните и на моменти неефективни маски за защита срещу пандемията от COVID-19, а други просто желаят да изглеждат различно.  Банданите – шал, са вашият своеобразен начин на протест срещу скуката.

Този вид продукти в сайта ни може да се използва основно за главата и лицето. Потребителите могат да съхранят косата си непокътната от вятъра, както и да поставят банданата на устата и носа си, за да я използват като маска, която ще защити тях и останалите хора от вируси и бацили. Общо взето банданите имат широко приложение, както става ясно от написаното.


Модели и стилове бандани шал в Bandana.bg

 

Тук при нас ще намерите различни модели бандани – шал, които ще отговорят на вашия стил. Така например, ако си падате по по-тежката музика, можете да намерите черни бандани за устата, като те ще се комбинират с облеклото Ви. Разбира се, предлагаме подходящи бандани за рапъри, скейтъри, рокери и феновете на друг вид субкултури. Желаем Ви приятно пазаруване и се надяваме, че ще попаднете на най-яките бандани – шал в Bandana.bg.

Модел: 10479 S22
Бийни шапка с две лица MSTRDS + бандана шалСъстав шапка: 95% Памук 5% ЕластанСъстав бандана: 100% Полиестер..
24,00 лв.
Дан. основа: 24,00 лв.
Модел: BNP-S333
Бандана шал в зелен цвят. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди от кра..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S332
Бандана шал Мента. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Цветовете на снимката могат да се различават от реалните цветовеБандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на в..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S329
Бандана шал Циклама. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди от края на ..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S309
Бандана шал Cartoon. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди от края на ..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S252
Бандана шал Evil Iron Man. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди от кр..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S224
Бандана шал Stormtrooper: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди от края на 80-..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S94
Бандана шал Starry Sky. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди от края ..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S91
Бандана шал Pink Camo. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди от края н..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S60
Бандана шал Iron Man. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди от края на..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S30
Бандана шал HoodStyle Bandana Череп. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските б..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S22
Бандана шал Purple Starry Sky. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на гангстерските банди о..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S174
Бандана шал бъф в розов камуфлаж HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визият..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S172
Бандана шал бъф в жълт камуфлаж HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S176
Бандана шал бъф в оранжев камуфлаж HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визи..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S179
Бандана шал бъф в тъмнорозов камуфлаж HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от в..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S18
Бандана шал бъф с череп HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на ганг..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S180
Бандана шал бъф в кафяв камуфлаж HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визият..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S198
Бандана шал бъф млечен път HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от визията на г..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S199
Бандана шал бъф звезден небосклон 2 HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от виз..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S200
Бандана шал бъф звезден небосклон 200 HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от в..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S201
Бандана шал бъф звезден небосклон 201 HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от в..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S203
Бандана шал бъф в свеж ментов дизайн HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от ви..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Модел: BNP-S205
Бандана шал бъф в свеж цветен дизайн HoodStyle Bandana Buff. Размер: 25 см. / 50 см. Състав: 100 % полиестер. Бандана шалът е моден аксесоар, който привнася духа на градската култура, хип-хоп и метъл стила към вашия неподправен стил. Любим на почитателите на ърбън модата и на вдъхновените от ви..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Показани са от 1 до 24 от 111 резултата (5 страници)