Menu
Кошница

Bandana.bg е #1 магазин в България за продажба на бандани на най-ниски цени.

Бандани на едро

Ние от Bandana.bg сме специализиран онлайн магазин за продажба на бандани. Предлагаме 3 вида бандани – кърпи, шал и за уши. Продаваме на едро и дребно, като гарантираме за високото качество на продуктите ни. При нас ще откриете огромно разнообразие от първокачествени бандани, които са не само модерни, но и много практични. Разбира се, стараем се да обновяваме продуктовата си гама, за да предложим най-доброто на пазара.

Бандани на едро – избери първокласен партньор bandana.bg

 

Търговците могат да закупят всички видове бандани на едро директно от нашия сайт – Bandana.bg. В зависимост от поръчаната бройка цената пада, и ще Ви предложим отлична оферта, която да Ви удовлетвори. Вие можете да поръчате бандани тип кърпа, шал или с уши, като при закупуване на продукта има опция, с чиято помощ да видите цената според бройката.

Ние от Bandana.bg предлагаме голямо разнообразие от цветове и дизайни, които могат да се закупят, както на дребно, така и на едро. В сайта ни сме поставили адреси за контакт, на които можете да ни намерите. Използвайте контактната форма, за да се свържете с нас и да уточним подробностите за бройката, която желаете да поръчате на едро от нашия онлайн магазин.


Често задавани въпроси

 

1 – Цената на банданите?

 

Във всеки продукт е добавена опция за калкулиране на единичната цена, в зависимост от бройката на поръчаните продукти. Ако вашата поръчка е микс от различни модели, тогава ние ще ви направим цена. Свържете с нас посредством телефон или имейл адрес, за да Ви направим оферта.


2 – Мога ли да направя комбинирана поръчка на бандани на едро?

 

Да, можете. Предлага Ви се възможност да поръчате желаният от Вас брой бандани от всеки един вид, като за Вас ще важат специални цени.


3 – Колко вида бандани се предлагат в сайта?

 

Има три основни вида бандани – кърпа, шал и с уши. От всеки един вид има множество различни модели, цветове, шарки и дизайни, които можете да видите в каталозите ни.


4 – Какво е качеството на предлаганите бандани?

 

Банданите, които ще откриете в онлайн магазина ни, са с перфектно качество, чисто нови, най-доброто на пазара.


5 – Какъв е начинът за доставка на стоките?

 

Изпращаме поръчаните от Вас продукти чрез куриерските фирми на Еконт и Спиди. Това важи за поръчки на едро и дребно, като изпълняваме поръчки всеки работен ден от седмицата.