Menu
Кошница

Bandana.bg е #1 магазин в България за продажба на бандани на най-ниски цени.

4 начина за носене на бандана на врата

18 Nov 4 начина за носене на бандана на врата
От admin 0 Коментар(и) 2487 Видяно

Банданата кърпа предоставя възможност за носене по над 10 начина. В тази статия обаче ще Ви посочим, как да я носите на врата, за да получите ефекта на стилен моден аксесоар, който е перфектната добавка към вашия тоалет. Без да се бавим нито секунда повече, се отправяме към инструкциите за носенето на бандана на шията, тъй че прочетете внимателно следващите редове.


1 – Носене на бандата стил Колие

 

Сгънете банданата, така че да се получи триъгълник и продължете сгъването до получаване на дълга лента, която трябва да поставите на врата си. Завържете кърпата в краищата и ще получите прекрасен краен резултат, който наподобява колие, както е и името на този стил на носене.
2 – Носене на бандана в стил Колието назад

 

Повторете стъпки, които описахме за връзване на банданата в стил Колие, но този път, е нужно да завържете краищата отзад на врата си. По този начин се получава дизайн, който наподобява дамските еротични нашийници или изискани колиета. Резултатът ще го видите сами.3 – Носене на бандана в Чокър стил

 

Сгънете банданата кърпа, така че да се образува триъгълник и продължете сгъването до постигане на дълга лента. Увийте я плътно около шията Ви (напред назад), след това увийте още един път и завържете стегнат двоен възел отпред. Това е още един прекрасен начин за връзване на банданата около врата.4 – Носене на бандана в стил Извън закона

 

Този стил на връзване на бандана на врата, е познат от уестърните филми и каубоите. Слагането на кърпата е много лесно и изисква просто да сгънете банданата на триъгълник и да вържете двата ѝ края отзад.


Сега Ви препоръчваме да си купите подходящата за Вас бандана от онлайн магазина ни и да експериментирате тези 4 начина за носене на врата, които със сигурност ще Ви допаднат. 


Разгледайте нашите предложения за стотици модели бандани от нашите категории: бандани кърпибандани с уши и бандани шал.

Остави коментар