Приложението на банданите преди години беше едно – единствено, а именно моден аксесоар, който се използваше от различни слоеве хора. С настъпването на пандемията от COVID-19 обаче нещата се промениха. Днес много хора носят бандана, вместо маската, която могат да закупят на символична цена в аптеката. Защо е така и кои бандани се използват като маски, можете да прочетете по-долу, както и да разгледате всички предложния в онлайн магазина ни.Кои бандани могат да заместят маските?

 

На практика всички видове бандани могат да замесят маската. Банданата кърпа може да се превърне в защитна маска с няколко движения. Просто трябва да прегънете кърпата под формата на триъгълник и да я завършите на тила си. Що се касае до банданите шал, то те лесно и бързо могат да се нахлузят на главата, и да покрият лицето Ви заемайки защитна поза.
Най-предпочитаните бандани за превенция срещу COVID-19, са банданите с уши. Те се слагат на лицето Ви по същия начин, както и добре познатите маски. Просто издърпвате ластиците от ляво и дясно и ги закрепяте за ушите Ви. По-хубавото е, че се предлагат най-различни цветове и дизайни, за да се чувствате комфортно, когато ги носите и да бъдете актуални на улицата.
Защо да избера бандана за лице вместо маска?

 

На първо време ще изглеждате далеч по-ефектно, а и ще забравите за дискомфорта да сменяте маските всеки ден. Вместо да купувате еднодневките от аптеките, можете да заложите на бандана, която се пере лесно, а плата й не позволява проникването на вируса във вас. Естествено, няма как да подминем и чисто визуалните качества на банданата. Те са много по-стойностни от тези на маската, а и модният аксесоар може да се закупи на наистина добра цена. Надяваме се, че Ви било интересно и не забравяйте да видите нашите оферти за бандани.