Банданата маска с уши е нов модел за България, като на Запад я наричат Earloops. Това е бандана, която има едно - единствено приложение, а именно да се носи като маска. Банданите с уши са направени по подобие на маските, които носим, за да си осигурим превенция срещу вируси и инфекции. По-различното на този продукт от класическите маски  е, че е естетически добре издържан, удобен е за носене и идва при ползвателя в подходящ за него дизайн и цвят.

Името бандана маска с уши идва от факта, че банданата се закрепя за ушите на носещия посредством два ластика от лявата и дясната страна на главата. Предната част покрива устата и носа, така че да се виждат само очите. Тези модели се носят от хора, които искат да се защитят от силно замърсения градски въздух и от вирусите, които опасните вирусни инфекции, които витаят навън. 


В сайта ни ще откриете различни модели бандани маски с уши, като ще може да изберете едноцветни продукти, както и такива с интересни и модерни шарки. Освен главната идея да се носи като маска, банданата с уши ще пасне на стила Ви на обличане и няма да Ви отегчи. Разгледайте предложенията ни и със сигурност ще си харесате модел от огромното ни разнообразие.

Любопитен факт е, че ние сме сред първите, които предлагат новата Earloops бандана в страната. Този вид маски все още не са разпространени в България, така че можете да се възползват от тях директно от нашия онлайн магазини – Bandana.bg. Това е по-доброто решение от медицинските маски, заради атрактивната визия, мекотата и удобството на носене. Най-хубавото е, че цената е много достъпна и потребителите могат да си позволят да прибавят няколко бандани в кошницата.

Надяваме се, че ще харесате предложените бандани с уши, и ще подберете най-добрите от тях, за да изглеждат по-свободно и по-стилно носейки ги в ежедневието. Приятно пазаруване и на добър час! Вижте всички модели бандани маски с уши.